Foto

Zinn weer eens op de planken. Veel nieuwe nummers en de 'nieuwe' bezetting. Het ging goed. Het publiek reageerde positief en er werd meegezongen. Klik op de foto links voor alle foto's.

Voor het hele verhaal.

Zondag in stustustudio alle basistracks opgenomen en maandag in Teejay-studio de accoustische gitaar en alle zang. Het ging als de brandweer. Klik op de foto links voor alle foto's.

Voor het hele verhaal.

Effe alleen maar muziek en geen andere dingen aan ons hoofd. Vrijdagavond 10 maart in de auto's gesprongen en wegwezen! Op naar onze vakantieboerderij Willink te Meddo. Klik op de foto links voor alle foto's.

Aantal dumps van de opnames van de videoclip 'Zeilen in Woestijnen'. In een fantastisch weekend werden er op 4 locaties opnames gemaakt voor de video. Camerawerk is van Jean Pauly. Klik voor fotoserie op de foto links.

Instore optreden in platenzaak Phantasio deel 1. Een prachtige middag in het hartje van Amsterdam, de Jordaan. Klik voor fotoserie 1 op de foto links.

Instore optreden in platenzaak Phantasio deel 2. De gezellige zondagmiddag gefotografeerd door Hans Stokman. Klik voor fotoserie 2 op de foto links.

De cd-presentatie in de Heeren van Aemstel. Foto's Karin Erkelens. Klik op de foto links om de collage te bekijken.

Met Karin Erkelens werden langs de Amstel een serie bandfoto's gemaakt. Klik op de foto links om de collage te bekijken.

Zinn druk bezig met de nieuwe CD. Met Rick de Leeuw als producer en Frits van den Akker als technicus worden er 11 nummers op CD gezet. De veelal nieuwe liedjes worden op alle fronten onder de loep genomen. Klik op de foto links om de collage te bekijken.

Zinn was te gast in het Weekendcafé op radio 2. De nummers 'Het Onzichtbare Water' en 'De Laatste Kroeg' werden 'live' gespeeld en er was een kort interview. Klik op de foto links om de collage te bekijken.

Het sfeervolle Toomler was tot de rand toe gevuld. Samen met Ernst en zijn mooie liedjes, maakte Zinn er weer een memorabele avond van. Klik op de foto links om de collage te bekijken.